SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Med glädje och stolthet ger vi förutsättningar åt alla
Kiosk

Råd och instruktioner för dig som bemannar kiosken

Lite korta punkter:

* Tänk på handhygienen eftersom det är livsmedel vi hanterar 

* Det mesta finns det mer av i förrådet  eller frysboxen. Saknas något så beställs detta hem i veckan som kommer. 

* Ta gärna en kopp kaffe 

* MIBK bjuder domare på (dricka och korv), sargvakt (dricka och toast) och sekretariat på kaffe.  

* När det gäller städning så lämnas kiosken i det skick du vill att den ska vara när du kommer. 

* Har du sista kioskpasset så torka av och häng upp stolarna ute i cafeterian 

 

Kaffe (GLÖM INTE SLÅ PÅ TIMERN) 

Det går en hel del kaffe och det snabbaste sättet är att använda den stora kaffekokaren. Sätt i kontakten, häll i EN kanna vatten i hålet uppe i kokaren. Det är ett lock som du måste 

 

Te

Koka upp vatten i vattenkokaren och håll upp i termos märkt ”te vatten”. 

 

Godis 

Godiset förvaras i förrådet respektive kylen. Ta fram efter behov och ställ tillbaka vid stängning. 

 

Kakor och bullar 

Förvaras i kylen eller i frysen. Tina upp efter hand. 

 

Toast

Färdigbredda toast finns i frysen. Ganska ojämn åtgång. Bra att förbereda ett antal toast som då kan ligga i ugnen. Ställ den på 50 grader och sätt en mugg vatten i ugnen. Tänk på att de inte kan ligga för länge då de blir torra och hårda. 

Toastjärnet rymmer fyra toast åt gången. 

 

Korv

Korv finns i kylen alternativt frysen. Värm upp vatten i större gryta, viktigt att det inte kokar eller att lock läggs på.  Korven behöver inte tinas innan. 

Korvbröd finns också i frysen och tinas upp efter behov. 

 

Domare, sargvakt och sekreteriat 

 

Pantburkar

Det finns behållare för pantburkar ute i hallen. Skulle de bli fulla så ställ sopsäcken med pantburkar i städskrubben och sätt i en ny sopsäck! 

 

Stängning

När din kiosktid börjar ta slut så börja plocka undan efter hand. Släng det som inte kan sparas. Korvbröd går att frysa igen. Tinad korv och toast förvaras i kylen. 

Fyll på med läsk i kylen. 

 

Städning 

Städa av kiosken så att det blir rent och snyggt. Sopa av golvet, våttorka vid behov. 

Släng soporna och torka av alla ytor. 

 

Kassan 

Läs om det i pärmen! 

 

Nyckel 

Nyckel hänger du tillbaka i skåpet vi kansliet efter ditt pass. 

 

Kontaktperson 

Varje lag har en kontaktperson . Kontaktpersonen är som en länk mellan laget och föreningen. Kontaktpersonen får kiosklistor som sedan fördelas mellan spelarna. Matcher som flyttas ska meddelas till kiosk@mibk.se

 
Aktuellt
Stötta oss!
Sponsorer